Sport

Labdarúgás: futballozni vágyó fiatalokat várnak Algyőn

Labdarúgás: futballozni vágyó fiatalokat várnak Algyőn

2014. augusztus 29., péntek
Labdarúgás: futballozni vágyó fiatalokat várnak Algyőn
SZS20140507_labdarugas_cipo_foci

Az Algyő SK megyei I. osztályban szereplő csapata várja azon fiatalok jelentkezését, akik szívesen futballoznának az egyesület utánpótlás csapataiban.

Létszámgondokkal küszködik az Algyő SK utánpótlás U-19-es csapata, amely az eddigi két fordulóban sem tudott teljes létszámmal kiállni az ifjúsági bajnokságban. Elsősorban az 1995 - 2000 között született srácokat várnak a sportkör köreibe, de természetesen a fiatalabbak jelentkezését is örömmel fogadják Algyőn. " Minden jelentkezésnek örülünk, egy kitűnő létesítménnyel, remek pályákkal várjuk a fiatalokat Algyőn. Nem csak az U-19-es, hanem az U-15-ös csapatba is várjuk azokat, akik szívesen futballoznának nálunk. Jelentkezni nálam lehet a 0620/331-35-17-es telefonszámon, vagy a hadar77attila@gmail.com e-mail címen." - mondta el portálunknak

Hadár Attila

, az algyői U-19-es csapat edzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.