Sport

Labdarúgás: fordulatos meccsen újabb hatgólos döntetlen Ásotthalmon

Labdarúgás: fordulatos meccsen újabb hatgólos döntetlen Ásotthalmon

2014. augusztus 30., szombat
Labdarúgás: fordulatos meccsen újabb hatgólos döntetlen Ásotthalmon
asotthalom_utc_mj-29

Ismét gólzáporos döntetlent játszott hazai pályán az Ásotthalom csapata: a két héttel ez előtt a Csongrád ellen elért 3-3, még ha nem is ugyanolyan alakulással, de megismétlődött az UTC ellen is.

Jól kezdte a mérkőzést az UTC, és a 40. percig kézben is tartotta a találkozót. A vendégek fölénye helyzetekben, sőt, gólokban is megmutatkozott, hiszen

Gajdacsi

szemfülességének köszönhetően megszerezte a vezetést a Kertész utcai klub, majd később

Balogh

bombaszabadrúgásának köszönhetően meg is tudta duplázni azt. A hazaiak főleg gyors csatáraikat keresték az előreívelt labdákkal, azonban ezzel nem sok veszélyt tudtak teremteni. Majd a 40. percben

Szabó Marcell

, az UTC kapusa hibázott egy szabadrúgást követően, aminek köszönhetően szépíteni tudott az Ásotthalom

Hatvani

találatával. A bekapott gól megfogta az UTC-t, és a lelkes hazaiak még a félidő vége előtt egyenlíteni tudtak, miután Hatvani József újabb lövése is a hálóban kötött ki, így a csatár duplájával döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok. A hazaiak lendülete nem fogyott el a második játékrészre sem, amikor két gólos hátrányukból felálltak, és megfordították a mérkőzést a félidő elején

Török

góljának köszönhetően, innentől kezdve pedig inkább a küzdelem dominált a találkozón. Főképp a középpályán zajlott a játék, ahol rengeteg párharcra került sor, igazi brusztolós mérkőzést láthattak a nézők a meccs ezen periódusában. Kevesebb, mint 10 perc hiányzott az Ásotthalom szezonbeli első győzelméhez,az UTC nagy erőkkel támadott, és végül egy jobb oldali beadásra érkezett kiválóan

Bánóczki

, aki kialakította a 3-3-s végeredményt. Az Ásotthalom idei mindkét hazai bajnokiját 3-3-s döntetlennel zárta, míg az UTC megszerezte első idegenbeli pontjait a véghajrában lőtt góllal. A folytatásban az Ásotthalom Makóra utazik, míg az UTC a negyedik fordulós mérkőzését majd csak szeptember 17-én tudja le a Mindszent otthonában, egyhetes pihenőt követően a Sándorfalvát fogadja majd szeptember 13-án.

A megyei I. osztály 3. fordulójában:

Ásotthalom TE - Ujszegedi TC 3-3 (2-2)

Ásotthalom, Vezette: Antal Péter ( Farkas László, Berger Tibor)

Ásotthalom TE:

Urlauber - Török, Vastag, Mihalkó, Németh, Rencsár, Bokányi (Malatinszki, 71') Szlobodnyik, Grósz, Baji (Hatvani Z., 79') Hatvani J (Szolákovics, 85').

Vezetőedző:

Hevesi Tibor.

Ujszegedi TC:

Szabó - Mészáros, Bálint, Brinszky, Valach, Zsibrita, Gajdacsi, Bánóczki, Balogh, Mészáros (Laczkó, 51') Kovács.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gól:

Hatvani J. (39', 41') Török (62') ill. Gajdacsi (14'), Balogh (37'), Bánóczki (81') Sárga lap: Bokányi (18'), Vastag (33') ill. Mészáros (21'), Kovács (77'), Gajdacsi (90') Hevesi Tibor:

"Változás az előző és a mostani hazai meccsünk között, hogy a Csongrád ellen 0-3-ról, most 0-2-ről tudtunk felállni, az állandóságot viszont a 3-3 jelenti, ami most divateredménnyé alakult, ezzel viszont sok pontot nem szerzünk, Fortuna istene úgy tűnik, egy kicsit elpártolt tőlünk."

Brinszky Adrián:

"Érezhetően közel voltunk Bács megyéhez, így értékeljük az egy pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.