Sport

Kézilabda: Magyarkanizsára utazik a Pick

Kézilabda: Magyarkanizsára utazik a Pick

2014. augusztus 18., hétfő
Kézilabda: Magyarkanizsára utazik a Pick
pick_veszprem_mj50

Péntektől a vajdasági Magyarkanizsán, a IV. Kanizsa-kupán szerepel a MOL-Pick Szeged együttese. Az első meccset péntek 18.15-kor játsszák a szlovén Velenje ellen - adta hírül a klub honlapja.

Mint azt a

cikk írja

, a pénteken kezdődő eseményen hat csapat szerepel, két csoportban. A MOL-Pick Szeged a szlovén Velenjével és a horvát Nexével került egy hármasba. A győztes a vasárnapi döntőbe kerül, a második helyen végzett csapat a harmadik helyért csatázhat, míg a harmadik az ötödik helyért lép pályára. Igazi ünnep lesz a városban, hiszen a rangos kézilabdatorna a Szent István napi eseménysorozat egyik programja, így a kézilabda mellett sok-sok kulturális esemény is várja a drukkereket. Mivel Magyarkanizsa közel található, így népes szegedi tábor lesz az eseményen, sőt egy közel 60 fős társaság kint is tölti az estéket. Hangerőben nem lesz hiány, és a helyi nézők is minden bizonnyal a MOL-Pick Szeged drukkolnak. A csapat vasárnap pihenőt kapott, hétfőn azonban már edz. Egyelőre

Jonas Källman

nem vesz részt a foglalkozáson, ha minden jól alakul, akkor szerdától mozoghat a hátsérüléssel bajlódó svéd klasszisunk.

Zubai Szabolcs

hasfalsérülése sokat javult, azonban csak egy alapos vizsgálat után derül ki, hogy elkezdheti-e az edzéseket. A pénteki, szombati és vasárnapi meccsekről a csapat Facebook-oldala fotókkal, videókkal és részeredményekkel jelentkezik, illetve a MOL-Pick Szeged honlapján is friss híreket olvashatnak a drukkerek.

A IV. Kanizsa-kupa programja:

Péntek:

16.00: RK Vardar–Tunézia 17.30: Ünnepélyes megnyitó 18.15: Pick Szeged–RK Gorenje Velenje

Szombat:

10.00: RK Gorenje Velenje–RK Nexe 12.15: RK Partizan–RK Vardar 18.00: RK Nexe–Pick Szeged 20.15: Tunézia–RK Partizan

Vasárnap:

15.00: helyosztó az 5. helyért 17.00: helyosztó a 3. helyért 19.00: döntő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.