Bulvár

Kerékpáros baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Kerékpáros baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2014. augusztus 7., csütörtök
Kerékpáros baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja egy Tisza Lajos körúton történt baleset miatt - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/4552/2014. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján augusztus 5-én 14 óra 45 perckor egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, bézs színű Dacia típusú személyautóval közlekedett Szegeden a Tisza Lajos körúton, az Árvízi emlékmű irányából az Aradi Vértanuk tere felé. A Dacia-t vezető ismeretlen személy egy azonos irányba közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, mely során – vélhetően a megfelelő oldaltávolság be nem tartása miatt – autójával érintőlegesen nekiütközött. A baleset során a kerékpáros elesett és nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsi vezetője a tőle elvárható segítségnyújtás és adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott, a sérült részére a járókelők nyújtottak segítséget. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel vagy az ismeretlen személlyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.