Közélet

Ismét jelentős várakozás Röszkén

Ismét jelentős várakozás Röszkén

2014. augusztus 29., péntek
Ismét jelentős várakozás Röszkén

Valamennyi sáv nyitva van Röszkén, de péntek délutánra négy órára nőtt a várakozási idő a belépőoldalon - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások tömegesen jelentkeznek belépésre Röszkénél, ezért alakult ki a várakozás. Az átkelő teljes kapacitással működik, mind kilenc sáv üzemel. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű a 7 és 19 óra között nyitva tartó Ásotthalom vagy Tiszasziget felé kerülni, illetve a folyamatosan használható tompai vagy hercegszántói határátkelőhelyet választani. A rendőrség szerint a hétvégén Ásotthalmon is várakozás alakulhat ki, ezért az utazóknak azt javasolják, hogy indulás előtt tájékozódjanak a police.hu-n, ahol folyamatosan közzéteszik az aktuális várakozási időket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.