Közélet

Iskolatáskát kaptak az ÁGOTA gyerkőcei

Iskolatáskát kaptak az ÁGOTA gyerkőcei

2014. augusztus 28., csütörtök
Iskolatáskát kaptak az ÁGOTA gyerkőcei
GB20140828_printker_taskaosztas_001

Hétfőn becsöngetnek. Ennek a hírnek talán az óvodát maguk mögött hagyó kiselsősök örülnek leginkább. Szeptembertől az ÁGOTA Alapítvány gyerkőcei is szívesebben pakolják be a körzőt és vonalzót táskáikba, a Printker jóvoltából ugyanis új sulitáskákat kaphattak.

"Azt szeretnénk, hogy az ÁGOTA védett és szeretett gyermekei, akik egyébként nem tehetnék meg, hogy hozzájussanak az ilyen táskákhoz, boldogabban vágjanak az iskolakezdés elé" - ismertette a SZEGEDma.hu-nak Varga Péter vezérigazgató, miért kezdeményezték a jótékonysági akciót. Mintegy 200 táskát ajánlottak fel, 1 300 000 forint értékben. Egy-egy ilyen kisiskolás táska 6500 és 25 ezer forint között érhető el áruházaikban, kialakítása miatt azonban nem csak az alsósok, hanem a felsőbb évesek is szívesen hordják - állítja az igazgató. A Printker Office Land Zrt. egyébként már évek óta támogatja az alapítvány állami gondozott és veszélyeztetett fiataljait.

GB20140828_printker_taskaosztas_002

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.