Bulvár

Huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

2014. augusztus 6., szerda
Huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök egy macedón személygépkocsiban elrejtve a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

Némedi-Varga Éva

, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense közölte, a belépésre jelentkező autót ellenőrző vámosnak feltűnt a sofőr ideges viselkedése, ráadásul a tetőkárpitból a marihuánára jellemző szag áradt, ezért a jármű tételes átvizsgálása mellett döntött. Az autó mennyezetéből 17 csomagban, összesen 26 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a 65 millió forint feketepiaci értékű szállítmányt és a járművet, valamint a macedón férfit átadták a rendőrségnek. A sofőr ellen kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás indult – tudatta az őrnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.