Bulvár

Hatvanhárom határsértő rendőrkézen

Hatvanhárom határsértő rendőrkézen

2014. augusztus 26., kedd
Hatvanhárom határsértő rendőrkézen

8 csoportban 63 határsértőt – köztük 21 gyermeket - fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség járőrei a polgárőrséggel együttműködve az elmúlt 24 órában.

A legnagyobb számú csoportot a helyi polgárőrökkel együttműködve 2014. augusztus 25-én 10 óra 35 perckor tartóztatták fel a rendőrök Ásotthalom külterületén. A 26 afgán és szír határsértő néhány perccel korábban lépte át a zöld határt. Elfogtak a rendőrök egy szerb állampolgárságú embercsempészt is, akit az 55-ös számú főúton igazoltattak 17 óra 50 perckor. Az általa vezetett személyautóban 3 szír állampolgár utazott, akik nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét. A 27 éves férfit embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség őrizetbe vette. A migránsok ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.