Bulvár

Első fokon tíz év fegyház trafikrablási kísérletért

Első fokon tíz év fegyház trafikrablási kísérletért

2014. augusztus 8., péntek
Első fokon tíz év fegyház trafikrablási kísérletért
dohanybolt4

Gyorsított eljárásban első fokon tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Járásbíróság azt a férfit, aki július 10-én megpróbált kirabolni egy trafikot Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

Szanka Ferenc

közlése szerint a férfi a

Szabadkai úti dohányboltban

először beszélgetett az eladóval, majd lefogta, elvette telefonját, és megpróbálta a kasszából megszerezni a benne lévő 440 ezer forintot. A sértett megnyomta a riasztót, ezért a támadó elmenekült. A bíróság a vádlottat rablás bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek, amelyet a férfi többszörös visszaesőként követett el. Korábban is többször állt bíróság előtt, a legutóbbi két alkalommal rablás bűntette miatt ítélték el, szabadságvesztéséből a rablási kísérlet előtt négy nappal szabadult. A vádlott és védője az ítélettel szemben enyhítésért fellebbezett, így a döntés nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.