Közélet

Éjszakai túra és katonai bemutató a vadasparkban

Éjszakai túra és katonai bemutató a vadasparkban

2014. augusztus 6., szerda
Éjszakai túra és katonai bemutató a vadasparkban

Az eredetileg Afrika-napként indult rendezvényt a hódmezővásárhelyi 5. Bocskai István Lövészdandár csapata (terep)színesíti majd, így a technika és katonai virtus iránt érdeklődők is megtalálhatják a kedvükre valót augusztus 9-én, szombaton.

A családi rendezvény 10-től 16 óráig tart. A látogatók részt vehetnek egy izgalmas, több állomásos állatkertes vetélkedőn, 10.30-tól pedig a Honvédség eszközeivel, járműveivel és persze magukkal a katonákkal is találkozhatnak. tízkor a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar várja a vendégeket a főbejárat előtt, majd 13 órakor kezdődik a látványos gyepshow a gazdasági bejárat közelében lévő térrészen (a büfé és fókabemutató közelében), amelyet alaki bemutató is követ. Sőt, aznap veszélyes orvvadászok szakszerű ártalmatlanításának is szemtanúi lehetnek. A látogatók megismerkedhetnek a lövészdandár felszereléseivel, a gyerekek speciális, álcafestéses arcfestést is kaphatnak, sőt, a vállalkozó kedvűek egy lézeres lőszimulátort is kipróbálhatnak. Természetesen a technikával szemben a Természettel sem vesztjük el a kapcsolatot ezen a napon, ezért egy játékra invitáljuk a látogatókat, akik több vadasparki állomást felkeresve ismerhetik meg közelebbről Afrika élővilágát. Ebben is segítséget nyújtanak a honvédek, az állati mimikri és a katonai álcázás teszi próbára majd a vállalkozók érzékszerveit. Ahogy az már hagyomány a vadaspark nyári rendezvényeinél, este is folytatódik a móka, egy játékos és látványos éjszakai programmal. A pénztárak 22 óráig nyitva tartanak, és akár 23.00-ig is az állatkertben lehet sétálni. Az állatbemutatók a következők lesznek: fogadás a rozsomákoknál 19.30-kor, 20.00-kor borjúfókák rendhagyó show-ja, végül a fehér oroszlánok etetése az éjszaka sötétjében 21.30-kor. A nappali programom részt vevők jegye az estére is érvényes akkor, ha megőrzik és felmutatják a pénztárnál kapott blokkot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.