Bulvár

Egy szomszéd hívta a polgárőröket a tanyarablókra Mártélyon

Egy szomszéd hívta a polgárőröket a tanyarablókra Mártélyon

2014. augusztus 21., csütörtök
Egy szomszéd hívta a polgárőröket a tanyarablókra Mártélyon

Egy mártélyi polgárőr a helyi körzeti megbízottal együtt ért tetten és fogott el két betörőt - adta hírül police.hu.

Egy mártélyi lakos értesítette a helyi polgárőrséget augusztus 15-én 19 óra körül arról, hogy a szomszédos tanya kerítését ismeretlen személyek átmászták és a házból élelmiszereket, szerszámokat, valamint műszaki cikkeket tulajdonítottak el. A polgárőr azonnal jelezte az esetet a mártélyi körzeti megbízottnak, akivel egyszerre érkeztek meg a helyszínre. A tanya melléképületében két férfit találtak, akik éppen akkor pakolták be táskájukba az eltulajdonítani kívánt értékeket. A 20 éves

B. Tibort

és a 32 éves

B. Dénest

előállították a rendőrök a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy értékesíteni akarták az ellopni szándékozott tárgyakat azért, hogy pénzhez jussanak. A terheltek ellen lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.