Közélet

Egri család utazhat az "igazi" Egyiptomba

Egri család utazhat az "igazi" Egyiptomba

2014. augusztus 8., péntek
Egri család utazhat az "igazi" Egyiptomba
SZS20140808_mora_muzeum_egyiptomi_jatek_002

Már több mint 40 ezren voltak kíváncsiak a szegedi mini Egyiptomra. Mind közül a legszerencsésebb látogató nemcsak a Móra-múzeumba költözött fáraókiállítást, hanem Egyiptomot teljes valójában is megismerheti.

Az elmúlt időszak legnagyobb múzeumi vállalkozása - így jellemezte

Fogas Ottó

igazgató a Móra-múzeum egyúttal legnépszerűbb időszaki kiállítását. Több mint 40 ezer kalandvágyó látogató volt kíváncsi eddig a három helyszínes tárlatra, túlszárnyalva ezzel a szervezők elképzeléseit is. A közgyűjtemény a kiállítás apropóján nyereményjátékot hirdetett, az Insight Tours utazási irodával együttműködve egyiptomi utazást sorsoltak ki a szerencsés látogatók között. Az első utat az Egerből érkezett

Lóczi Tünde

nyerte, aki másodmagával öt napra Gízába látogathat, s megcsodálhatja többek között a Nagy Szfinxet és a Kheopsz-piramist is. A nyertes portálunk kérdésére elárulta, mindössze két hete barangolták körbe a szegedi kiállításokat, lányaik kérésére. Még sosem jártak a magyar országhatár túloldalán, ezért vegyes izgalmakkal tekintenek a jövő évben esedékes út elé, ahová szeretnék elvinni az egész családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.