Közélet

Csökkennek a vonatkésések

Csökkennek a vonatkésések

2014. augusztus 7., csütörtök
Csökkennek a vonatkésések

A debreceni vonalon még vannak késések, de a váci, a vácrátóti és a pécsi vonalon fokozatosan helyreáll a menetrend - közölte a Mávinform csütörtök délelőtt az MTI-vel.

Közleményük szerint elhárultak azok a műszaki akadályok, amelyek a reggeli csúcsidőszakban késéseket okoztak a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vácrátót, valamint a Budapest-Dombóvár-Pécs vasútvonalon. Már csak a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon kell 20-30 perces késésekre számítani, mert Püspökladány és Kaba között nem működik teljesen a biztosítóberendezés. A sorompók sem üzemelnek, ezért a vonatok lassabban haladhatnak. A vasúttársaság a gépkocsivezetőktől is fokozott figyelmet kér a síneken való áthajtás közben - emelték ki. A helyreállítást itt délre ígérik a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.