Bulvár

Csempészett cigarettát találtak egy horgászcsónakban a Tiszán

Csempészett cigarettát találtak egy horgászcsónakban a Tiszán

2014. augusztus 8., péntek
Csempészett cigarettát találtak egy horgászcsónakban a Tiszán

Mintegy 2400 doboz ukrán dohányárut találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vámőrhajós járőrei egy csempészetre átalakított horgászcsónakban a Tiszán - közölte az adóhatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Dávid Zoltán

elmondta, a járőr a folyó zsurki szakaszán ellenőrzött egy motoros horgászcsónakot, amelyben három magyar állampolgár horgászott. A csónak alján egy oda nem illő szerkezetet észleltek, ezért a záhonyi kikötőbe szállították további vizsgálatra. A csónak aljához erősített, vas zártszelvényből készített rakodótérből összesen 2400 doboz, 1,8 millió forint értékű ukrán csempészcigaretta került elő - ismertette a százados. A pénzügyőrök a cigarettát, valamint a csónakot lefoglalták, a három ember ellen pedig költségvetési csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.