Közélet

A Széchenyi téren készítik el Szeged tortáját

A Széchenyi téren készítik el Szeged tortáját

2014. augusztus 18., hétfő
A Széchenyi téren készítik el Szeged tortáját
SzegedTortája_sajtóanyag

Az Ország Tortája promócióhoz kapcsolódva Csongrád megyei cukrászok fognak össze azért, hogy hátrányos helyzetű gyerekek is megkóstolhassák a díjnyertes finomságot. Augusztus 20-án a Széchenyi téren több mint húsz helyi és Szeged környéki készíti el Magyarország születésnapi tortáját.

Az Ország Tortája promócióhoz csatlakozva, Szeged és a régió cukrászai közösen segítsenek a rászoruló szegedi gyermekeken. A Szeged Tortája című program célja az, hogy a hátrányos helyzetben élő gyermekek is meg tudják kóstolni az Ország Tortáját. Az államalapítás ünnepnapján, augusztus 20-án több mint 20 szegedi és Szeged környéki cukrászda készíti el Magyarország hivatalos születésnapi tortáját, melyet több száz csöppség fog végigkóstolni a Széchenyi téren. A jótékonysági akción felül a Dél-magyarországi cukrászok külön-külön készítenek egy meglepetés tortát is a gyermekeknek, akik kóstolás után zsűrizik a finomságokat. A program helyszíne és időpontja: Szeged, Széchenyi tér, augusztus 20, 16–18 óra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.