Bulvár

Több baktói családot is átvert az álkéményseprő

Több baktói családot is átvert az álkéményseprő

2014. július 24., csütörtök
Több baktói családot is átvert az álkéményseprő
kemenysepro

Elfogták a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének nyomozói azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint álkéményseprőnek kiadva magát 5 családot károsított meg Szeged-Baktóban.

A 31 éves hódmezővásárhelyi

V. Imre

kéményseprő egyenruhát és kéménykotró kefét vásárolt magának, majd július 16-án és 23-án összesen 5 házhoz csöngetett be Szeged-Baktóban. A családok beengedték a férfit és kifizették neki az álszolgáltatás ellenértékét, amiről számlát kaptak. 1120 és 7620 forint közötti összegeket kért el. A nyugtákat a Szegedi Kéményseprőipari Kft. nevére állította ki. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének nyomozói 2014. július 24-én házkutatást tartottak a férfi hódmezővásárhelyi lakásán, ahol a bűncselekmény elkövetéshez használt ruhát és eszközöket is lefoglalták. V. Imre kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint így próbált pénzt szerezni családja számára. A nyomozók csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.