Közélet

Szervezetfejlesztés a Szegedi Törvényszéken

Szervezetfejlesztés a Szegedi Törvényszéken

2014. július 10., csütörtök
Szervezetfejlesztés a Szegedi Törvényszéken
torvenyszek_uszt

A Szegedi Törvényszék az Új Széchenyi Terv Államreform Operatív Program támogatási rendszeréhez a „Szervezetfejlesztési program államigazgatási és igazságszolgáltatási szervek számára” megnevezésű, ÁROP-1.2.18/A-2013. konstrukcióra benyújtott „Szervezetfejlesztés a Szegedi Törvényszéken” című, ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0045 azonosító jelű pályázatát a Közigazgatási Reform Programok Irányító Hatósága 27 millió forint vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélte.

A projekt elszámolható költségei ezen összeg erejéig az Európai Szociális Alapból és Magyarország központi költségvetési előirányzatából vissza nem térítendő támogatás formájában kerülnek finanszírozásra. A projekt megvalósításának kezdete 2014. január hó 02. napja, a projekt befejezésének időpontja 2014. június hó 30. napja. A Szegedi Törvényszék célja a törvényszék középtávú intézményi stratégiai céljainak továbbfejlesztése, - a támogató megbízásából kidolgozott módszertanok felhasználásával - öt (Teljesítménymenedzsment, Folyamatoptimalizálás, Tudásmegosztás, Minőségirányítás, Változáskezelés) beavatkozási területen a belső működés hatékonyságának növelése. A projekt kidolgozásában a Szegedi Törvényszék területén szolgálatot teljesítő 23 bíróból, valamint igazságügyi alkalmazottból álló 6 munkacsoport vesz részt külső szakértő bevonásával, a munkacsoportok munkáját 3 fős Szakmai Menedzsment felügyeli. A projekten belül kerül aktualizálásra a Szegedi Törvényszék esélyegyenlőségi terve is. A projekttel kapcsolatos további információk a

szegeditorvenyszek.birosag.hu

honlapon találhatóak.

torvenyszek_uszt2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.