Közélet

Szemérmetlen szerelmi vígjáték a Várjátékokon - nyerjen jegyet!

Szemérmetlen szerelmi vígjáték a Várjátékokon - nyerjen jegyet!

2014. július 3., csütörtök
Szemérmetlen szerelmi vígjáték a Várjátékokon - nyerjen jegyet!
geneziusz

Idén 12. alkalommal rendezik meg Szegedi Várjátékok programsorozatát a szegedi Várkertnél, ahol a Art-Tour Kortárs Összművészeti Egyesület három produkcióval is várja a nagyérdeműt. Július 10-én a Genéziusz Színház előadásában tekinthetjük meg Brandon Thomas - Charley nénje című művét, játsszon velünk a belépőkért!

Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe ás Anniebe, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik. A színdarab az eredeti Brandon Thomas mű alapján kerül színpadra, új dalokkal. További részletek a rendezvény

Facebook-oldalán

olvashatók! Jegyek már kaphatók a Szegedi Pinceszínházban! Jegyárak: diák/nyugdíjas: 1200 Ft Felnőtt: 1500 Ft

Játsszon velünk a belépőkért! A július 10-én, este 21 órától kezdődő előadásra páros jegyet nyerhet, ha helyesen válaszol alábbi kérdésünkre:

Az ART-TOUR Kortárs Összművészeti Egyesület mely előadásával ünnepelték Shakespeare születésnapját az IH Rendezvényközpontban? (Alább kattintható cikkünkben sokat segítünk!)

A.

Sok hűhó semmiért

B.

Lóvá tett lovagok

C.

A velencei kalmár A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb július 8-a (kedd) délig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjét a helyszínen, fényképes igazolvány felmutatásával vehet majd át.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.