Sport

Strandfoci: Siófokon döntőzik az FC Junior Sport Szeged

Strandfoci: Siófokon döntőzik az FC Junior Sport Szeged

2014. július 31., csütörtök
Strandfoci: Siófokon döntőzik az FC Junior Sport Szeged
strandfoci_u21_001

Július 25. és 27. között rendezték meg a Nemzeti Strandlabdarúgó Bajnokság U19-es bajnokságának középdöntőjét, ahonnan továbbjutott az FC Junior Sport Szeged korosztályos csapata.

A

régiós döntőben

aratott győzelmet követően vívta ki a jogot az FC Junior Sport Szeged U-19-es gárdája arra, hogy részt vegyen a siófoki középdöntőben. A három fős csoportban előbb döntetlenre végeztek a házigazdákkal (3-3), majd a nagy múlttal bíró Aramist 8-4-re ütötték ki a szegediek, így csoportelsőként zárva elnyerték a jogot az országos döntőn való szereplésre. Mint azt a csapat megbízott edzője,

Tombácz Róbert

portálunknak elárulta, a szegediek tehetséges korosztályával nem kellett megfeszítő munkát végeznie, hiszen korábban ez a gárda már a futsal bajnokságban bizonyította rátermettségét az országos bajnoki elsőség megszerzésével. Ezzel együtt természetesen a tréner bízik benne, hogy sikerül megismételni a korábbi sikereket, és a strandlabdarúgás területén is kiváló eredménnyel térnek majd haza fiai az ezen a hétvégén, Siófokon, az MLSZ Beach Arénájában megrendezésre kerülő országos döntőről. A Final Fourban a szegediek augusztus elsején 12.30-as kezdéssel a Gyöngyössel találkoznak a döntőbe kerülésért – ezen az egy mérkőzésen eldől, hogy milyen éremért küzdhetnek majd meg az FC Junior Sport futballistái.

Vajgely Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.