Bulvár

Nyolc bordányi fiatalt lát vendégül a romániai Detta

Nyolc bordányi fiatalt lát vendégül a romániai Detta

2014. július 12., szombat
Nyolc bordányi fiatalt lát vendégül a romániai Detta
bordanyi_fiatalok_detta

Nyolc bordányi fiatal és egy kísérő vesz részt a Romániában zajló Outdoor living elnevezésű ifjúsági cserén.

A romániai Team 4 Life Egyesület által megvalósuló programon román, spanyol és magyar fiatalok vesznek részt. A program első három napján Dettán és Temesváron tartózkodnak, majd 7 napot töltenek Sasca Romanán, ahol a természet szépségeivel ismerkednek. Csütörtökön a dettai termálfürdőben töltötték a délutánt, majd az este az ismerkedés jegyében telt. A csütörtök délután meglepetése az a hirtelen jött szélvihar volt, ami kettétört egy a fürdő udvarán lévő termetes fát. Ezt követően elég sok eső esett, de sokan az eső ellenére is a melegvízben töltötték az időt. Minden résztvevő jól van, nem történt semmi baj - tudtuk meg a csoportvezetőtől,

Börcsök Rolandtól

. Péntek délelőtt pólókat festettek a három nemzet fiataljai, majd ebéd előtt a dettai városházára látogattak. Délután közösségépítő játékok vártak rájuk, majd dettai városnézésre került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.