Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt a Szeged-Grosics ceglédi kirándulása

Labdarúgás: nem hozott gólt a Szeged-Grosics ceglédi kirándulása

2014. július 30., szerda
Labdarúgás: nem hozott gólt a Szeged-Grosics ceglédi kirándulása
szeged2011_rakosmenteBC5K9565_24_gs

Edzőmérkőzésen 0-0-s döntetlenre végzett egymással az egyaránt az NB II küzdelmeire készülő Ceglédi VSE és Szeged 2011-Grosics Akadémia.

A találkozón főként a vendégek akarata érvényesült, számtalan helyzetet alakítottak ki Máté Péterék, a befejezésbe ugyanakkor rendre hiba csúszott, így gólt nem láthatott a publikum.

Nyilas Elek

vezetőedző a riválisról szólva elmondta, egy felkészülési mérkőzés alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mindemellett jelenleg az látszik, a Szeged bátran fogalmazhat meg komolyabb célokat a következő pontvadászatra vonatkozóan.

Felkészülési mérkőzésen:

Ceglédi VSE – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0

Szeged:

Molnár - Kéri, Markovic, Szabó Cs., Mészáros, Máté, Oláh G., Fitos, Oláh L., Zabari, Manga.

Csere:

Zaharia (kapus), Kovács B., Szűcs D., Szabó P., Zelenyánszki, Hegedűs E., Pászka.

Vezetőedző:

Nyilas Elek. Nyilas Elek:

„A 0-0-ra végződő meccsekre azt szokták mondani, eseménytelenek, ugyanakkor ez a mostani összecsapásra nem volt jellemző, amiben főleg mi játszottunk szerepet. A felkészülés negyedik hetében tartunk, ennek az időszaknak megfelelően pedig fáradt a keret. Tulajdonképpen erre a mérkőzésre nem készültünk, hiszen délelőtt is tartottunk edzést. Többen hiányoztak a csapatból, sok akadémista kapott lehetőséget a második félidőben. Tudtuk, hogy nem leszünk frissek, ha mégis azt láttam volna, hogy frissen mozgunk, az azt jelentette volna, hogy valamit rosszul csinálunk. Ennek ellenére azt mondhatom, ismét nulla kapott góllal hoztunk le egy meccset. A Ceglédnek kifejezetten nagy lehetőségei nem is voltak, előttünk viszont hat olyan ziccer is adódott, amik közül ha csak kettőt látnék a bajnokikon, már boldog lennék.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.