Bulvár

Kiraboltak egy nőt Szegeden

Kiraboltak egy nőt Szegeden

2014. július 8., kedd
Kiraboltak egy nőt Szegeden

A rendőrök elfogták azt a 30 éves férfit, aki kirabolt egy nőt Szegeden, a Sólyom utcában.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett gyalog tartott hazafelé a Sólyom utcában található lakásába június 30-án az esti órákban. Már csak néhány méterre volt az otthonától, mikor a gyanú szerint

M. Sándor

mellé lépett és a földre lökte. Ezt követően a gyanúsított megragadta a földön fekvő nő válltáskáját és elrohant a helyszínről. A szegedi rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították, majd július 7-én elfogták a férfit, aki ellen rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. Az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy M. Sándor ellen több elfogatóparancs is érvényben volt, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését. Ezért a nyomozók a férfit az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe szállították - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.