Kézilabda: kedvenceiket üdvözölték az SZKKSE szurkolói + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szkkse_szurkolok16_gs

Kedves meglepetést tartogatott az NB I-re készülő SZKKSE péntek esti tréningje: a játékosokat a csapat szurkolói keménymagja köszöntötte az újszegedi sportcsarnokban.

Feszült várakozással és a siker felé intézett izgalommal kevert mosoly tükröződött Marosán György vezetőedző arcán pár perccel a 19 órai edzés kezdete előtt. A keret tagjai fegyelmezetten az öltözőben várták főnöküket egy beígért elbeszélgetés okán, mit sem sejtve arról, hogy eközben a csarnokban a klub színeibe öltözött szurkolók egy csoportja igyekszik minél csendesebben elrejtőzni a tribün mögött. Tegyük hozzá, az egyik ultra által véletlenül megnyomott sűrített levegős kürt sikolya keveset használt az ügynek, ám a szerencse végül a “csínytevők” pártjára állt.

Meglepett arcok és örömteli pillantások fogadták az alapvonalnál nyújtó játékosok részéről a hirtelen előbukkanó ultrákat, akik előbb a lelátón hallatták hangjukat, majd kedvenceikhez vonultak. Gulyás Vandát és Danijela Mistricet születésnapja, Csoknyai Nórát névnapja alkalmából külön is köszöntötték, de minden lány kapott egy soha el nem hervadó, fonalból kötött virágot. Marosán György pedig – a tréningről hiányzó cséká, Lehmann-Dobó Andrea helyetteseként – egy a csapat színeit viselő kötelet vett át a szurkolóktól, amely remélhetőleg jó kabalának bizonyul majd a mérkőzések előtti fogadalomtételnél.

„Az volt a mai megmozdulásunk üzenete a lányok felé, hogyha ők profi módon felkészülnek az első NB I-es szezonjukra, akkor mi is megpróbálunk méltóan, a munkájukat elismerve felkészülni a szeptember 3-i rajtra” – fogalmazott portálunknak Kálomista Róbert, a szurkolói csoport vezetője. Kérdésünkre hozzátette, remélik, hogy a gárda eléri a bajnokság végére az 5-8. helyek valamelyikét, míg a Magyar Kupában egy kedvezőbb sorsolással bármi megeshet.

no images were found

Előző sztori

Szegeden is közlekedik a sörbicikli + VIDEÓ

Default thumbnail
Következő sztori

A szállodák nem használják ki a médiaszolgáltatások kínálta lehetőségeket

Legutóbbi hasonló cikkek