Sport

Kézilabda: kedvenceiket üdvözölték az SZKKSE szurkolói + FOTÓK

Kézilabda: kedvenceiket üdvözölték az SZKKSE szurkolói + FOTÓK

2014. július 12., szombat
Kézilabda: kedvenceiket üdvözölték az SZKKSE szurkolói + FOTÓK
szkkse_szurkolok16_gs

Kedves meglepetést tartogatott az NB I-re készülő SZKKSE péntek esti tréningje: a játékosokat a csapat szurkolói keménymagja köszöntötte az újszegedi sportcsarnokban.

Feszült várakozással és a siker felé intézett izgalommal kevert mosoly tükröződött

Marosán György

vezetőedző arcán pár perccel a 19 órai edzés kezdete előtt. A keret tagjai fegyelmezetten az öltözőben várták főnöküket egy beígért elbeszélgetés okán, mit sem sejtve arról, hogy eközben a csarnokban a klub színeibe öltözött szurkolók egy csoportja igyekszik minél csendesebben elrejtőzni a tribün mögött. Tegyük hozzá, az egyik ultra által véletlenül megnyomott sűrített levegős kürt sikolya keveset használt az ügynek, ám a szerencse végül a "csínytevők" pártjára állt. Meglepett arcok és örömteli pillantások fogadták az alapvonalnál nyújtó játékosok részéről a hirtelen előbukkanó ultrákat, akik előbb a lelátón hallatták hangjukat, majd kedvenceikhez vonultak.

Gulyás Vandát

és

Danijela Mistricet

születésnapja,

Csoknyai Nórát

névnapja alkalmából külön is köszöntötték, de minden lány kapott egy soha el nem hervadó, fonalból kötött virágot.

Marosán György

pedig – a tréningről hiányzó cséká,

Lehmann-Dobó Andrea

helyetteseként – egy a csapat színeit viselő kötelet vett át a szurkolóktól, amely remélhetőleg jó kabalának bizonyul majd a mérkőzések előtti fogadalomtételnél. „Az volt a mai megmozdulásunk üzenete a lányok felé, hogyha ők profi módon felkészülnek az első NB I-es szezonjukra, akkor mi is megpróbálunk méltóan, a munkájukat elismerve felkészülni a szeptember 3-i rajtra” – fogalmazott portálunknak

Kálomista Róbert

, a szurkolói csoport vezetője. Kérdésünkre hozzátette, remélik, hogy a gárda eléri a bajnokság végére az 5-8. helyek valamelyikét, míg a Magyar Kupában egy kedvezőbb sorsolással bármi megeshet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.