Sport

Kézilabda: hangorkán és ováció a Pick első edzésén + FOTÓK

Kézilabda: hangorkán és ováció a Pick első edzésén + FOTÓK

2014. július 21., hétfő
Kézilabda: hangorkán és ováció a Pick első edzésén + FOTÓK
2014_pick_edzes36_gs

Hétfő este megtartotta első edzését a 2014/2015-ös szezonra készül Pick Szeged kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor együttesét megközelítőleg 1000 néző fogadta az újszegedi sportcsarnokban.

A gárda szurkolói több nyelven írt transzparensekkel üdvözölték a játékosokat, illetve zászlókat felvonultatva, megidézték a klub eddigi nagy sikereit, így a bajnoki címeket (1996, 2007), a Magyar Kupában szerzett aranyakat (1977, 1982, 1983, 1993, 2006, 2008), illetve végül, de nem utolsó sorban a legújabb trófeát, a 2014-es EHF-kupában aratott győzelmet. Az igazi ováció ráadásul csak ezután következett - a szpíker hívására egymás után érkeztek a pályára a játékosok. Az újak is mind elképesztő vastapsban és üdvrivalgásban részesültek,

José Manuel Sierra

,

Piotr Wyszomirski

,

García Robledo

,

Dean Bombac

és a visszatérő

Rajko Prodanovics

sem maradt ki a drukkerek szeretetének e megnyilvánulásából. A bemelegítést követően két csapatba verődtek Vadkertiék, majd egy sajátos, a mezőnyben kézzel, a hatoson belül fejjel és lábbal űzött játékkal szórakoztatták a publikumot. Ezt követően kezdődtek a különböző játékelemeket modellező gyakorlatok. Eközben a pálya sarkánál megállás nélkül villogtak a vakuk, hiszen a kilátogatók közül bárki pózolhatott kicsit az EHF-kupával egy fotó erejéig.

Nyolc közé jutna a Pick a Bajnokok Ligájában

"Izgalmas és emlékezetes idényt várok. Nagyon szeretném, ha a bajnokságban vagy a magyar kupában most már sikerülne nyernünk, valamelyik sorozatban a dobogó tetejére kellene állnia a Pick Szegednek. A Bajnokok Ligájában a minimális elvárás a legjobb 16 közé jutás. Egy kedvező sorsolással ez a keret képes lehet kiharcolni a legjobb nyolc közé kerülést is" - árulta el korábban a csapat

honlapjának

Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósága elnöke. A Pick július 23-tól a szerbiai Kopaonikban folytatja tíz napig a felkészülést. A gárdára az első megmérettetés augusztus 7-én vár, Ancsinék a romániai Temesváron vesznek majd részt egy háromnapos viadalon, a CSM Bacauval, az RK Kragujevaccal és a Politechnika Temesvárral egyetemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.