Közélet

IKV Zrt. - karbantartási és fejújítási munkák

IKV Zrt. - karbantartási és fejújítási munkák

2014. július 9., szerda
IKV Zrt. - karbantartási és fejújítási munkák

Dugulás megszüntetése, csőtörés elhárítása, villanyszerelés és zárlat megszüntetése. Ilyen és ehhez hasonló munkákat végez az építésvezetőség.

Az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. gyorsjavítást és hibaelhárítást végez a vízvezetékek meghibásodása terén, így csőtörés esetén, vagy duguláselhárításért értesíthető az épületvezetőség, továbbá villanyszerelési munkákért, lakatos munkákért, valamint tetőfedő munkákért, ideiglenes felújításokért fordulhatnak hozzájuk az ügyfelek. Általános karbantartási munkákat víz, villany, lakatos, festő, bádogos, üveges, kőműves, kárpitos, asztalos, valamint ács végeznek, illetve lapos és magastetős tetőfedő javításra, valamint burkolói munkákra kérhetnek segítséget. A falfirka elleni védelem és a homlokzat lemosása már a speciális területű karbantartási munkákhoz tartozik. Hibaelhárítási és karbantartási munkákért a Fonógyári út 24. alatti telephelyet (62) 563-201 telefonszámon, vagy az epvez@ikv.hu e-mail címen kereshetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.