Bulvár

Megszűnt a torlódás Röszkén (FRISSÍTVE)

Megszűnt a torlódás Röszkén (FRISSÍTVE)

2014. július 20., vasárnap
Megszűnt a torlódás Röszkén (FRISSÍTVE)
roszkei_hataratkelo03_gs

Megszűnt a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán július 20-án 15 órától - adta hírül a police.hu.

A következő hétvégéken szintén erős forgalom várható az átkelőn mindkét irányban, ezért a rendőrség kéri, hogy útnak indulás mindenki tájékozódjon az aktuális várakozási időről.

Korábban írtuk:

A Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán péntek reggel óta mind a 9 kilépő oldali sáv nyitva van. A folyamatos utánpótlás miatt azonban a torlódás továbbra sem csökken. Magyar és szerb állampolgároknak célszerű a kisebb átkelők (Ásotthalom, Tiszasziget, Bácsalmás) felé kerülni. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Hercegszántó és Tompa 24 órában elérhető, azonban utóbbinál nap közben szintén várakozás alakulhat ki. július 20-án, vasárnap a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is erős forgalom várható. Ennek oka az, hogy Szerbiából tömegesen jelentkeznek belépésre azok, akik Magyarországra vásárolni, illetve szabadidős programokra érkeznek. Mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak. Az aktuális várakozási idők elérhetők a

rendőrség honlapján

. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén is érdeklődhetnek: +36 30/466-1021.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.