Közélet

Fizikatábort rendeznek középiskolás diákoknak

Fizikatábort rendeznek középiskolás diákoknak

2014. július 22., kedd
Fizikatábort rendeznek középiskolás diákoknak

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád Megyei Csoportja - hagyományteremtő szándékkal - első alkalommal rendez megyei fizikatábort középiskolás diákok, tanárok és további érdeklődők számára.

A tábor helyszíne a mártélyi Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpont, ahol a táborozók ideális természeti környezetben vehetnek részt a tudományos és egyéb programokon. A tábor hétfőn indult és egészen július 25-ig, péntekig tart. A fizika és a társtudományok (matematika, informatika, csillagászat) különböző témaköreiben a Szegedi Tudományegyetemről és az ország egyéb neves intézményeiből érkező szakemberek tartanak előadásokat a diákoknak. Az előadások nyíltak, azokon bárki részt vehet, előzetes bejelentkezés nélkül. Emellett szertárlátogatás, filmnézés, esti távcsöves bemutató, ördöglakatozás és kenutúra is szerepel a tervezett programban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.