Bulvár

Egy 121 éves vietnami asszony lehet a világ legidősebb embere

Egy 121 éves vietnami asszony lehet a világ legidősebb embere

2014. július 23., szerda
Egy 121 éves vietnami asszony lehet a világ legidősebb embere
vietnam_legidosebb_embere

Egy 121 éves vietnami asszony lehet a világ legidősebb embere. Nguyen Thi Tru, aki a hajdani francia gyarmati hatóságok által kibocsátott dokumentumok tanúsága szerint májusban betöltötte a 121. születésnapját, az ország legidősebb embere - közölte egy, a helyi rekordokat gyűjtő szervezet.

A Guinness-rekordok adatbázisában jelenleg egy 116 éves japán asszony,

Okava Miszao

szerepel a világ legidősebb embereként. A Vietnami Rekordok Szervezete ezért a Guinness Világrekordokhoz fordul, hogy ismerjék el

Nguyen Thi Tru

elsőségét. A vietnami hölgy 11 gyermeket szült, közülük azonban már csak 4 él. Jelenleg legfiatalabb fiának családjával él Ho Si Minh-városban. Korábban elmondta: a hosszú élet titka az egészséges táplálkozás, az optimista szemlélet és mások segítése. A Vietnami Rekordok Szervezete bejelentette, hogy hamarosan közzéteszi a legidősebb vietnami férfi, a legidősebb vietnami házaspár és a legidősebb vietnami ikrek kilétét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.