Közélet

Tájékoztató napok a kísérleti tankönyvekről nyolc nagyvárosban

Tájékoztató napok a kísérleti tankönyvekről nyolc nagyvárosban

2014. június 13., péntek
Tájékoztató napok a kísérleti tankönyvekről nyolc nagyvárosban

Az ország nyolc nagyvárosában tart tájékoztató napokat június második felében a készülő kísérleti tankönyvek megismertetésére az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.

Az intézet által az MTI-hez eljuttatott tájékoztatás szerint a rendezvények keretében a pedagógusok részletesen megismerkedhetnek a tankönyvfejlesztés koncepciójával és az egyes kísérleti tankönyvek tartalmi felépítésével, módszertanával. A résztvevők találkozhatnak a szerzőkkel, szakmai, vezető és alkotószerkesztőkkel, és választ kaphatnak kérdéseikre. Bemutatják azt az internetes oldalt is, amelyen a tankönyvek pdf-állományai a későbbiekben elérhetővé válnak. A regionális tájékoztató előadásokat Budapesten, Szombathelyen, Pécsett, Kecskeméten, Szolnokon, Debrecenben, Veszprémben és Egerben tartják június második felében. A tájékoztatókra az

ofi.hu

oldalon lehet jelentkezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.