Sport

Szegeden vendégeskedett a sportszakma + FOTÓK

Szegeden vendégeskedett a sportszakma + FOTÓK

2014. június 3., kedd
Szegeden vendégeskedett a sportszakma + FOTÓK
mediafoci29_gs

A kelet-magyarországi sportújságírók éves összejövetelét tartották Szegeden, ahol a Délmagyarország sportrovata visszatérő házigazdája volt az eseménynek.

Az újszegedi teke-és bowlingcentrumba érkeztek a sportújságírók hétfőn, ahol 15.30-tól az EHF-kupa-győztes Pick Szeged vezetőedzője és másodedzője, a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjéről visszaérkező Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics tartott élménybeszámolót. A délután az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila, a súlyemelő Nagy Péter, a búvárúszó Kanyó Dénes, a tekéző Kakuk Levente és a sakkozó Lékó Péter volt a vendég. A régió újságíróiból álló csapat, amely már többször is megnyerte a sportújságírás világnapi labdarúgótornát, a Hoffer-kupát, 18 órától a Kisstadion Bástya nevű pályáján kispályás mérkőzést játszott a Szeol AK öregfiúk-együttesével. A félidő 4-3-as kék-fekete vezetéssel zárult, a végeredmény is a Szeolnak kedvezett, 7-5-re nyertek a Szalay-legények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.