Közélet

„Sikerünk titka” címmel tart előadást Szegeden a Nagy Cukrászda

„Sikerünk titka” címmel tart előadást Szegeden a Nagy Cukrászda

2014. június 6., péntek
„Sikerünk titka” címmel tart előadást Szegeden a Nagy Cukrászda
p_teteje

Az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont a Junior Achievement Magyarország társszervezésében folytatja „Sikerünk titka” című nyilvános programsorozatát 2014. június 11-én.

A programsorozat célja, hogy egy-egy sikeres magyar vállalkozás bemutatásán keresztül hívja fel elsősorban a fiatal generáció figyelmét és inspirálja arra, hogy ma is lehetséges kitartóan sikereket elérni Magyarországon. E program keretében most egy helyi vállalkozás, a Nagy Cukrászda vezetője és alapítója

Nagy Attila

mutatkozik be és mutatja be vállalkozását. A program nem csak egyszerű előadás, ahol a kihívásokról és a sikerekről hallhatnak a fiatalok, hanem a jelenlévőket a szervezők olyan játékos interaktív feladatok elé állítják, ahol megtapasztalhatják, hogy milyen technikai trükköknek köszönhető, a

Nagy Cukrászda sikere

.

A program időpontja:

2014. június 11. szerda 14.30 – 17.30

A program helyszíne:

Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatorium (Szeged, Kálvária sgt. 23. 2. emelet) A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

http://tinyurl.com/p52ggry

p_alja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.