Bulvár

Pisztolyos férfit fogtak el a rendőrök a Széchenyi téren

Pisztolyos férfit fogtak el a rendőrök a Széchenyi téren

2014. június 11., szerda
Pisztolyos férfit fogtak el a rendőrök a Széchenyi téren

Nagy erőkkel, több autóval vonult a Széchenyi térre a rendőrség szerda délelőtt, ahol a helyi bank szomszédságában tepertek le egy férfit. Szemtanúk szerint fegyvere is volt.

Több rendőrautó és egy rendőrségi kisbusz is parkolt a Széchenyi téren lévő bank szomszédságában, ahol szemtanúk szerint egy fegyveres férfit tartóztattak le. A jegyárusító hölgy azt mondta a SZEGEDma.hu-nak, hogy a nagy hangzavarra figyelt fel és nézett ki a bódéból. Ekkor már a földön feküdt a megbilincselt férfi rendőrök gyűrűjében.

Szenti Szabolcs

rendőrségi sajtószóvivő közleménye szerint a délelőtt folyamán egy lopási kísérletet jelentettek egy helyi tömegközlekedési eszközön, illetve egy férfinél kést láttak, ezt követően érkeztek a helyszínre az egyenruhások, a személyleírások alapján tartóztatták fel egy férfit, akinél egy gázpisztolyt találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.