Közélet

Óriás szelfit készítenek a Balatonnál

Óriás szelfit készítenek a Balatonnál

2014. június 16., hétfő
Óriás szelfit készítenek a Balatonnál
balaton_foto

Csoportképeket, önarcképeket vár a Balaton szomszédságából a Balatonikum Egyesület - a "szelfi" készítői emellett megírhatják, mi vonzza őket leginkább a magyar tengerhez. A beküldött fotókból elkészítik a tó eddigi legnagyobb szelfijét, az írásokat pedig kiadványt állítanak össze.

"Ki megy ma már okostelefon, fényképezőgép nélkül a Balatonra? Na azok most ne figyeljenek! A többieket meg arra kérjük, készítsenek magukról a Balatonon önarcképet, vagy csoportképet, és mondják el nekünk, miért is szeretik annyira azt a helyet, ahol a kép készült. A beküldött fotók összességéből, elkészítjük a Balaton óriás szelfijét, a Balatonimádók vallomásaiból pedig, fotóikkal dedikált kiadványt állítunk össze. Nem titkolt szándékunk, megtalálni azokat az arcokat és mondatokat, melyekkel, "hitelesen" népszerűsíthető a magyar tenger és környezete. Korábbi tapasztalataink szerint, az közösségi média felületein, a hozzászólások, a megosztott bejegyzések szintjén, néha erőteljesebb mondatok születnek, mint a reklámszövegírók kreatív kísérleteiből. Ráadásul ezek a Balatont magasztaló kijelentések, mindenképpen hitelesebbek, életérzésszerűbbek, és a célközönségnek – nekünk - jobban átjönnek, mint mondjuk egy szlogenbe csomagolt felhívás. S ha ez így van, ha divatja van az önfotózásnak, gondoltuk: éljünk ezzel, adjunk neki teret itt Balatonnál, a Balatonnal kapcsolatban is! Ezért készítettünk két közösségi oldalt, ahová ki-ki feltöltheti szelfijét, vagy feltehetitek csoportképeiteket" - olvasható a Balatonikum Egyesület közleményében. További információk

az egyesület honlapján

, illetve itt:

"Te, mi, ti, ők és a Balaton, avagy a mi nagy balatoni tablónk"

című oldalon találhatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.