Bulvár

Négymilliós értékben foglalt le cigarettát a NAV + FOTÓK

Négymilliós értékben foglalt le cigarettát a NAV + FOTÓK

2014. június 17., kedd
Négymilliós értékben foglalt le cigarettát a NAV + FOTÓK
ipp

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 5.000 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak egy békésszentandrási házban. Az előkerült, több mint 4 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták, az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A pénzügyőrök egy békésszentandrási ingatlanon tartottak jövedéki ellenőrzést. Az ingatlan és a hozzá tartozó melléképületek átvizsgálása során a garázsból 5.000 doboz, Jin Ling márkájú, magyar adójegy nélküli cigaretta került elő. Az eljárás során közreműködő magyar férfi a dohányterméket magáénak vallotta, azonban annak származását, adózott voltát igazolni semmilyen módon nem tudta. A pénzügyőrök a több mint 4 millió forint értékű cigarettamennyiséget lefoglalták, a pénzügyi nyomozók orgazdaság bűntettének gyanúja miatt a férfi ellen eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.