Sport

Megye I-es tippbajnok: Szél Bence 18 pontos

Megye I-es tippbajnok: Szél Bence 18 pontos

2014. június 5., csütörtök
Megye I-es tippbajnok: Szél Bence 18 pontos
fk_szentesi_kinizsi42_gs

Tippbajnok játékunkban a Szentesi Kinizsi TE kapusa, Szél Bence tippelt a 28. fordulóra, és 18 pontjával rögtön a második helyre pozícionálta magát a versenyben.

A Kurca-partiak gerincsérvvel műtött, jelenleg lábadozó hálóőre tökéletesen beletrafált az örök rivális Csongrád kisteleki vereségébe. Saját együttese Makóval szembeni fiaskójánál sem járt messze a valóságtól, de általában véve jól érezte meg az esélyesek hibátlan mérlegét. Kivételt talán az FK algyői vendégjátéka jelenthet ebben, és mint kiderült, az e meccs kapcsán kialakult nullázás jelentős tényezővé lépett elő. Hiszen

Szél Bence

összesen 18 pontot gyűjtött, alig két egységgel elmaradva így az éllovas

Czirják Tamástól

. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Szél Bence tippjei a 28. fordulóra – és az eredmények:

Mórahalom VSE – Tápé ESK

4-0

– végeredmény: 1-0 ; – kapott pont: 3 Szentesi Kinizsi TE – Makói FC

1-3

– végeredmény: 1-2 ; – kapott pont: 3 Ujszegedi TC – Ásotthalom TE

2-1

– végeredmény: 7-0 ; – kapott pont: 2 Algyő SK – FK 1899 Szeged

1-1

– végeredmény: 3-0 ; – kapott pont: 0 Kisteleki TE – Csongrád TSE

1-0

– végeredmény: 1-0 ; – kapott pont: 4 Hódmezővásárhelyi FC – Szegedi VSE

3-1

– végeredmény: 3-0 ; – kapott pont: 3 Nagymágocs SE – Tisza Volán SC

0-6

– végeredmény: 0-2 ; – kapott pont: 3 Csanádpalota FC – Sándorfalva SK

2-2

– végeredmény: 0-3 ; – kapott pont: 0

A Tippbajnok jelenlegi állása:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Szél Bence (Szentesi Kinizsi) 18 pont 3. Garamvölgyi Gergő (Sándorfalva) 17 pont 4. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 5. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 6. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 7. Pluhár Gábor (SZVSE) 13 pont 8. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 8. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 10. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 11. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 11. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 11. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 14. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.