Sport

Labdarúgás: hetedszer bajnok a Debrecen - örömünnep a Nagyerdőben

Labdarúgás: hetedszer bajnok a Debrecen - örömünnep a Nagyerdőben

2014. június 1., vasárnap
Labdarúgás: hetedszer bajnok a Debrecen - örömünnep a Nagyerdőben
Labdarúgó NB I - Hetedszer bajnok a Debrecen

Hetedszer ünnepelte bajnokcsapatát Debrecen futballszerető közönsége, miután a Loki játékosai és Kondás Elemér vezetőedző szombaton a DVSC-Teva - Budapest Honvéd mérkőzés után átvették az aranyérmet és a bajnoki elsőségért járó kupát Orbán Viktor miniszterelnöktől és Kósa Lajostól, Debrecen polgármesterétől.

A debreceni Nagyerdei Stadionban húszezer torokból zengett, hogy "bajnokcsapat", miközben tűzijátékkal köszöntötték az újabb trófeát begyűjtő Loki játékosait és szakvezetőit. A szurkolók egy része a meccs, illetve a kupaátadás után sem ment haza, az új aréna északi kapujánál lévő rendezvénytéren ugyanis bulira várták az ünneplőket. A helyi Kerozin együttes igyekezett szinten tartani a bajnoki hangulatot éjfélig, amikor is megérkezett a színpadra a bajnokcsapat. Ujjongva fogadta a Lokit az éjfélig kitartó néhány száz szurkoló, akiknek

Szakály Péter

csapatkapitány köszönte meg az egész éves szurkolást. A szurkolók kedvence, a hétszeres bajnok "bombázó",

Dombi Tibor

felidézte első bajnoki győzelmüket, ami után a Nagytemplom előtti téren csaknem ötvenezren ünnepelték a csapatot. Akkor - mint mondta - nem gondoltak arra, hogy az az érzés, és az az eredmény ennyiszer megismétlődik. Az egybegyűltek Dombi Tibi szavai után sokáig skandálták, hogy "bajnokcsapat", majd a Desperado együttes koncertjével folytatódott a Loki ünneplése az új debreceni Nagyerdei Stadionnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.