Sport

Kézilabda: negyedik kalapból várja a BL-sorsolást a Pick

Kézilabda: negyedik kalapból várja a BL-sorsolást a Pick

2014. június 23., hétfő
Kézilabda: negyedik kalapból várja a BL-sorsolást a Pick
pick_szeged_ehf_kupa

A legelőkelőbb kiemelést kapta, és az első kalapba került a Győri Audi ETO KC női és az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája főtáblájának sorsolásán.

A Pick Szeged férfi együttese a főtábla negyedik kalapjába került, az FTC-Rail Cargo Hungaria a selejtezőben első kalapos lesz, míg ha továbbjut a 16-os főtáblára, akkor ott a negyedik kiemelési kalapba sorolják - derült ki az európai szövetség hétfői közleményéből. A férfi BL-ben 21 csapat helye biztos a főtáblán, három együttes pedig a selejtezőből kerül fel oda. A női BL-ben 16 csapatos a főtábla, 14-nek már biztos a szereplése ott, az FTC hét másik klubbal verseng a fennmaradó két helyért. Újdonság, hogy a főtábla négy négyes csoportjából nem két-két, hanem három-három csapat jut a középdöntőbe. A selejtezők sorsolását mindkét kupában csütörtökön, a főtábláét pedig pénteken rendezik Bécsben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.