Bulvár

Valószínűleg elaludt az M5-ösön balesetező személyautó sofőrje (FRISSÍTVE)

Valószínűleg elaludt az M5-ösön balesetező személyautó sofőrje (FRISSÍTVE)

2014. június 5., csütörtök
Valószínűleg elaludt az M5-ösön balesetező személyautó sofőrje (FRISSÍTVE)

Megindult a forgalom az M5-ösön Kisteleknél

A helyszíni szemle adatai szerint egy spanyol rendszámú autó haladt Szeged felé, amikor a sofőr valószínűleg elaludt és nekiütközött egy román kamion elejének, majd pedig a szalagkorlátnak. A mentők két román állampolgárságú férfit vittek kórházba a helyszínről. A helyszíni szemle és a műszaki mentés véget ért, így a forgalom 12 órakor megindulhatott.

Korábban írtuk:

Kiskunfélegyházánál leterelik a forgalmat a rendőrök az M5-ösről egy autóbaleset miatt, két embert helikopterrel szállítottak a kórházba. Az elsődleges információk szerint egy személyautó haladt az M5-ös autópályán Szeged felé 2014. június 5-én 7 óra 15 perckor, amikor eddig tisztázatlan okok miatt a kisteleki kihajtó közelében először a szalagkorlátnak, majd egy kamionnak ütközött. A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett. Az autó sofőrje és utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték - írja a police.hu. A helyszínen teljes pályazár van Szeged felé. A rendőrség a forgalmat az M5-ös autópályáról a Kiskunfélegyháza-Dél kihajtónál letereli a régi 5-ösre. Kisteleknél lehet visszatérni a sztrádára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.