Közélet

Július elsejétől bővül a mobilparkolási rendszer

Július elsejétől bővül a mobilparkolási rendszer

2014. június 30., hétfő
Július elsejétől bővül a mobilparkolási rendszer

Július elsejétől nem a Szegedi Közlekedési Kft.-től és a mobilszolgáltatóktól, hanem a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-n keresztül vásárolhatják meg virtuális parkolószelvényeiket Szegeden a közterületi fizető parkolókat igénybe vevő gépjármű tulajdonosok.

Az eddigieken túlmenően júliustól háromféle módon vásárolhatják meg virtuális parkolószelvényeiket Szegeden: - SMS elküldésével a már megszokott 4444-660-as telefonszámra (szolgáltatótól függően) megjelölve a gépjármű rendszámát, és a vásárolni kívánt parkolószelvény típusát (negyedes: ’ne’, felező: ’fe’, egész: ’eg’, napi: ’na’). - Telefonhívással: a kihelyezett parkolási információs táblákon feltüntetett telefonszámok hívásával. - Mobil applikáció segítségével, mely július 1-jétől a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapjáról letölthető. A virtuális parkolószelvény vásárlásával kapcsolatosan bővebb információ a parkolási táblákon feltüntetett információs vonalakon kérhető. Természetesen a virtuális parkolószelvény vásárlása mellett a hagyományos, előreváltott papír alapú parkolószelvénnyel továbbra is lehetőség lesz várakozni. Az SZKT kéri a gépjármű tulajdonosokat, hogy az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében fokozott figyelmet fordítsanak a parkolószelvények megváltására, a visszaigazoló SMS-ekre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.