Közélet

Csütörtöktől enyhül a forróság

Csütörtöktől enyhül a forróság

2014. június 9., hétfő
Csütörtöktől enyhül a forróság
strand_lapos_furdozok_ia

A pünkösdi hosszú hétvégén érkezett meg az első hőhullám hazánkba, a következő napokon akár a 32-35 Celsius-fokot is elérheti a nappali csúcshőmérséklet. Csütörtöktől jön az enyhülés a meteorológusok szerint!

Szombaton hazánkban nagy területen elérte a hőmérséklet a 30°C-ot, másnap pedig még tovább kúszott a hőmérő higanyszála: a melegrekord ugyan nem dőlt meg, de helyenként 34 fok közelébe emelkedett vasárnap délutánra a hőmérséklet. Megtelt strandolókkal a lapos is, sokan keresik a vízpart hűsítő közelségét ebben a tikkasztó időben. Az

Országos Meteorológiai Szolgálat

előrejelzése szerint legalább a hét közepéig marad a forró, napfényes idő. Kedden és szerdán 34 fok lehet a nappali csúcshőmérséklet, csütörtöktől azonban lassú, fokozatos lehűlés kezdődik meg. Június 15-én, vasárnap már csak 24 fokos hőmérsékletet jósolnak a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.