Közélet

Családi délután a szőregi bölcsődében + FOTÓK

Családi délután a szőregi bölcsődében + FOTÓK

2014. június 7., szombat
Családi délután a szőregi bölcsődében + FOTÓK
bio 007

Családi délutánt tartott a szőregi bölcsőde június 6-án. A verőfényes napsütésben zajló rendezvényen volt testfestés, alkotósarok, sőt, Rózsavölgyi József, a városrész önkormányzati képviselője jóvoltából még egy ugráló vár is.

Miklósi Lászlóné Mariann

intézményvezető elmondta, a korábbi években volt példa arra, hogy tűzoltóautó és rendőrmotor is megfordult a bölcsőde udvarán a családi napon, ezúttal pedig egy rendőrautót tudtak kölcsönkérni a rendőrségtől. Kiemelte továbbá, hogy az évente megrendezett program legfontosabb célja a közös játék, az ismerkedés. Ugyanis a jelenleg ide járó gyerekeken kívül a leendő, és az egykor ebbe az intézménybe járó bölcsődések is eljöttek szüleikkel. Az eseményen vendégül látták a Szerb utcai óvodásokat is, akik táncbemutatójukkal szórakoztatták a megjelent publikumot. Az uzsonnát és üdítőt a szülők, míg a süteményeket

Rózsavölgyi József

biztosította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.