Bulvár

Babakocsiba rejtették a Mars téren ellopott holmit

Babakocsiba rejtették a Mars téren ellopott holmit

2014. június 2., hétfő
Babakocsiba rejtették a Mars téren ellopott holmit

Előállították a szegedi rendőrök a két tolvaj nőt, akik a Mars téri mellékhelyiségből tulajdonítottak el egy táskát.

A sértett tett bejelentést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 1-jén 12 óra 20 perckor, miszerint két ismeretlen nő eltulajdonította a szegedi Mars tér buszpályaudvarának mellékhelyiségéből táskáját benne mobiltelefonjával, pénztárcájával, és egyéb értékeivel. A helyszínre kiérkező rendőrök az adatgyűjtés és a személyleírások eredményeként 20 percen belül elfogták a két menekülő gyanúsítottat a Kossuth Lajos sgt. és a Párizsi krt. sarkán. A járőrök az igazoltatás és ruházat, csomag átvizsgálása során a 30 éves K. Anita zsebében megtalálták a sértett mobiltelefonját, továbbá kiderült, hogy a gyanúsított a nála lévő babakocsiban rejtette el a többi ellopott értéktárgyat. A Szegedi Rendőrkapitányság a 30 éves

K. Anita

és társa, a 44 éves

A. Mária

ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A terheltek szabadlábon védekeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.