Közélet

A pályázat keretében DMS rendszer fejlesztése valósult meg a Lacrus Medical Kft.-nél

A pályázat keretében DMS rendszer fejlesztése valósult meg a Lacrus Medical Kft.-nél

2014. június 10., kedd
A pályázat keretében DMS rendszer fejlesztése valósult meg a Lacrus Medical Kft.-nél
uj_szechenyi_terv

„DMS rendszer fejlesztése a Lacrus Medical Kft.-nél” címmel sikeres pályázat valósult meg az Új Széchenyi Terv Dél-alföldi Operatív program „A régió innovációs potenciáljának a fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával” tárgyú felhívás keretében.A projekt összköltsége 9 000 000 Ft, amely teljes egészében pályázati forrásból finanszírozott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A pályázat keretében egy innovatív szoftverfejlesztés, dokumentumkezelő rendszer valósult meg, amely napra készen támogatja a kórházak hatályos jogszabályi környezetének és a kialakított minőségirányítási rendszernek megfelelő működését. Az egészségügyi szolgáltatóknak egységes metodikát és innovatív informatikai eszközt (DMS rendszert) biztosít a vállalkozás a kifejlesztett programmal. Kifejezetten a magyar egészségügyre kialakított elvárás rendszerre épülő minőségirányítási rendszer kialakítása és dokumentumkezelése vált lehetővé a kifejlesztett szolgáltatás által. A projekt keretében üzleti terv, innovációs tevékenységek, projektmentori szolgáltatás, jogi szolgáltatás és nyilvánosság biztosítása költségtételek valósultak meg. A projekt zárórendezvényén Márkus Andrea, a vállalkozás ügyvezetője kiemelte, hogy a fejlesztés hozzá kíván járulni a térség egészségügyi intézményeinek dinamikusabb fejlődéséhez. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

magyarorszag_megujul

LACRUS Medical Kft.

Telefon: +36 (70) 605 0646, E-mail:markus.andrea@lacrus.hu www.ujszechenyiterv.gov.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.