Bulvár

A facebookon zsarolt a vásárhelyi nő + VIDEÓ

A facebookon zsarolt a vásárhelyi nő + VIDEÓ

2014. június 25., szerda
A facebookon zsarolt a vásárhelyi nő + VIDEÓ

Tolókocsival és intenzív osztállyal fenyegetőzött egy hódmezővásárhelyi nő, ha nem kap 2,5 millió forintot - adta hírül a police.hu.

Élettársa Facebook profiljáról írt fenyegető üzenetet egy ismerősének egy hódmezővásárhelyi nő.

K. Éva

június 17-én 2,5 millió forintot követelt, amit úgy próbált kiszedni a sértettből, hogy ellenkező esetre kilátásba helyezte, hogy tolókocsiba és intenzív osztályra juttatja, autóját, illetve az életét tönkre teszi. Másnap kézzel írt levélben ismételte meg a fenyegetést, amit az asszony postaládájába dobott be. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság június 24-én elfogta és zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 51 éves nő ellen, akit más vagyon elleni bűncselekményekkel is meggyanúsítottak. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. http://www.youtube.com/watch?v=l6_ECx4pZ7o

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság felvétele

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.