Közélet

Zenés zarándoklat csütörtök délután Szegeden

Zenés zarándoklat csütörtök délután Szegeden

2014. május 14., szerda
Zenés zarándoklat csütörtök délután Szegeden

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökségének CsaládKözPontja zenés, gyalogos zarándoklatot szervez május 15-én, csütörtökön délután Szegeden. A Családok Világnapja alkalmából várnak minden kicsit és nagyot (akár babakocsival, kismotorral is), aki szívesen sétálna és imádkozna a magyar családokért.

A program 17 órakor kezdődik. Az alsóvárosi Havas Boldogasszony templomból indul a menet, és várhatóan 19 óra körül a Dómban ér véget a zarándoklat

Útvonal:

17.00 Havas Boldogasszony templom (Mátyás tér) 17.30 Karolina Általános Iskola udvara (Apáca utca felől) 18.05 Mennybe felvett Szűzanya szobor (Boldogasszony sgt. 8.) 18.20 Fájdalmas Szűzanya szobor (Dóm tér) 18.35 Fogadalmi templom Az egyes állomásokon egy rövid tanúságtétel után fiatalokból álló zenekar szolgál. Eső esetén a programot az Alsóvárosi Ferences Rendházban tartják meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.