Bulvár

Villámcsapás és lángoló autó az ünnepi hétvégén

Villámcsapás és lángoló autó az ünnepi hétvégén

2014. május 5., hétfő
Villámcsapás és lángoló autó az ünnepi hétvégén

Avartűz, villámcsapás és kigyulladt személyautó miatt is riadóztatták a katasztrófavédelem munkatársait a hosszú hétvége alatt.

Május 1-jén, este 7 óra után az Ásotthalom-Kelebia összekötő út mellett villámcsapás következtében kigyulladt egy fa. Személyi sérülés nem történt. Este 8 órakor kigyulladt egy személyautó a Temesvári körút és a Balfasor kereszteződésében. Május 2-án, csütörtökön délután Szegeden, a Szatymazi úton mintegy 50 négyzetméternyi területen égett az avar. Szintén ezen a napon, 22 óra után nagy mennyiségű tűzifa gyulladt ki egy balástyai tanya garázsában. Az előzetes vizsgálatok szerint szándékos gyújtogatás történt. A rendőrségi vizsgálat folyamatban van. Május 3-án Csongrádon, az Öreg dűlő egyik lakatlan épületébe csapott a villám. Személyi sérülés nem történt. Szombaton leginkább a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék miatt riasztották a tűzoltókat. Csongrádon, a Rigó Sándor utcában veszélyeztette a lakóházakat az esővíz. A Bőrgyógyászati Klinika épületének alagsorába is betört a víz, amely értékes berendezéseket, gépeket veszélyeztetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.