Közélet

Tavaszi ismeretterjesztő - helyismereti kerékpártúra Szegeden

Tavaszi ismeretterjesztő - helyismereti kerékpártúra Szegeden

2014. május 20., kedd
Tavaszi ismeretterjesztő - helyismereti kerékpártúra Szegeden

A Vajdasági Magyarok Demokratikus Közösségének szegedi ifjúsági csoportja kerékpáros túrát szervez május 24-én, szombaton.

Szeged és az országhatár között már rendezett egy kerékpáros túrát a szervezet, ezúttal a hármashatár menti falvakat is felfedezhetik az érdeklődők. Gyülekező Szegeden, a Móra-múzeum előtt reggel 8 órakor.

A túra tervezett útvonala:

1. lehetőség

- Felsőváros, Tápé és Algyő nevezettességeinek felkeresése.

2. lehetőség

- Kübekháza, falunap, hármashatár nyitás - A hármashatár menti falvak felkeresése: Kübekháza, Rábé, Óbéba A második lehetőség egyedülálló lehetőség e három kis település megismerésére. Minden évben egyszer nyitják meg itt a hármashatárt. Ha az indulók ezt választják, akkor a másik útvonalat az őszi kerékpártúra során járnánk végig. A résztvevők között a túra végén kisorsolásra kerül egy, az egyesületünk logójával ellátott póló. Élelmiszerről és ivóvízről minden résztvevő gondoskodjon! Részletek a csoport

Facebook-os oldalán

és az

alábbi link alatt

olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.