Sport

Tarnai László ezüstérmet szerzett a Triatlon Nagydíjon

Tarnai László ezüstérmet szerzett a Triatlon Nagydíjon

2014. május 30., péntek
Tarnai László ezüstérmet szerzett a Triatlon Nagydíjon
triatlon

Tarnai László a szegedi Titán Triatlon Club sportolója korosztályában 2. lett, míg abszolútban harmadikként ért célba a május 25-én, Tiszaújvárosban rendezett Triatlon Nagydíjon.

A verseny 750m úszásból, 20km kerékpározásból és 5km futásból állt. „

Laci

az első két számot az élbollyal teljesítette, így a két körös futásnak egy húszfős csapattal vághatott neki. Jól kezdett legerősebb számában, hiszen már az első körben sikerült felfutnia a második helyre. A cél előtt kétszáz méterrel azonban kiállították egy 30mp-es büntetésre, így már nem tudott javítani helyezésén. (A triatlon szabályai szerint ugyanis egy kijelölt vonal után lehet csak felszállni kerékpárra, és ezt a verseny hevében pár centiméterrel elkapkodta.) Elégedett vagyok az ezüstéremmel és Laci teljesítményével is, amely biztató lehet a szezon soron következő kihívásaira ” –mondta edzője,

Kis Judit

. Tarnai László számára a következő megmérettetés a két hét múlva, Pozsony mellett rendezendő Európa-bajnoki válogató lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.