Kultúra

Tárlatvezetés-maraton és diák-életérzés Szegeden a Múzeumi Világnapon

Tárlatvezetés-maraton és diák-életérzés Szegeden a Múzeumi Világnapon

2014. május 14., szerda
Tárlatvezetés-maraton és diák-életérzés Szegeden a Múzeumi Világnapon

Ajándék tárlatvezetés-maratonnal és kedvezményes jegyárral várják az érdeklődőket május 18-án, vasárnap a Móra Ferenc Múzeumban, a Fekete házban és a Kass Galériában a Múzeumi Világnap alkalmából. A jeles napon Móra mesebirodalma, az Egyiptomi sírkamra vagy akár a Balzsamozás terme is kedvezménnyel tekinthető meg Szegeden.

Mindenki diáknak érezheti magát most vasárnap Szegeden: a Móra Ferenc Múzeumot és szegedi kiállítóhelyeit ugyanis mindenki diákjegyárral látogathatja május 18-án egész nap. A Múzeumi Világnapnak köszönhetően a frissen megnyílt Egyiptomi múmia című tárlatot, vagy akár a Kass Galériában látható egyiptomi sírkamrát is kedvezményesen tekinthetik meg az érdeklődők. A Móra Ferenc Múzeum mindemellett tárlatvezetés-maratonnal is készül vasárnap délután: a látogatók három helyszínen, egymás után járhatják végig a múzeum legnépszerűbb időszaki kiállításait Medgyesi Konstantin és Krassói Anikó tárlatvezetései segítségével. A maraton a Kass Galéria egyiptomi sírkamrájában indul fél 4-kor, majd 16 órakor a Móra Ferenc Múzeumban folytatódik a Móra mesebirodalma című kiállításon. A harmadik, záró tárlatvezetést a Fekete ház frissen megnyílt fáraó-tárlatán tartják délután 5 órakor. Az ajándék vezetéseken bárki részt vehet diákjegy megváltásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.