Bulvár

Őrizetben a bolti szarka

Őrizetben a bolti szarka

2014. május 1., csütörtök
Őrizetben a bolti szarka

Egy szegedi áruházból akart mosóport lopni az a helyi férfi, aki menekülés közben eltörte az őt feltartóztatni kívánó pénztárosnő ujját.

A megalapozott gyanú szerint a terhelt lopási szándékkal ment be a Szamos utcai boltba 2014. április 1-én 6 óra 20 perc körüli időben. Az üzletben egy doboz mosókapszulát rejtett a kabátja alá és fizetés nélkül akart távozni. A pénztárosnő azonban észrevette ezt és felszólította, hogy adja elő az árut, amit elrakott. A zavartan viselkedő férfi visszaadta a kapszulákat, majd a belső zsebéből elővett egy flakon mosógélt is, amit egy másik boltból tulajdonított el. Az eladó megpróbálta feltartóztatni a zsákmányát hátrahagyva távozni készülő tolvajt, aki menekülés közben olyan erővel rántotta meg a nő ujját, hogy az eltört - írta a police.hu. A nyomozók a széles körű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként megállapították a gyanúsított személyazonosságát, akit 2014. április 29-én otthonából állítottak elő a Szegedi Rendőrkapitányságra.

O. Péter

ellen súlyos testi sértés bűntette és lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 28 éves gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.